Ska vi göra affärer ihop?

Tack vare framgångsrika affärssamarbeten hjälper vi tillsammans med våra partners kunder från hela världen att hantera sina växande IT-infrastrukturer. Nu söker vi fler partners för att tillsammans möta en växande marknad, är du vår nästa partner?

Vi söker er som är experter på managed services och tjänsteleverans

→ Är ni experter på att designa, installera och underhålla IT-tjänster och IT-hårdvara för stora som små kunder?
→ Har ni egna molntjänster som behöver kunna skalas upp på kort tid eller skulle kunna driftas på ett mer kostnadseffektivt sätt?
→ Levererar ni IaaS, PaaS och SaaS?
→ Vill ni kunna leverera grön och hållbar IT-infrastruktur?
⇒ Då passar vi bra ihop.

Hos oss hittar du världens effektivaste anläggning 

Hydro66 prisbelönta datacenter i Boden erbjuder colocation särskilt anpassat för molntjänster och HPC-kluster. Anläggningen drivs av 100% förnybar vattenkraft och är ett av världens mest effektiva datacenter, samt certifierad enligt ISO27001. Många företag söker nya, bättre och hållbara datacenterlösningar för att kunna hantera en växande IT-infrastruktur. Vi erbjuder allt från enskilda rack i hallar med vår egen design – PUE 1.07 – till speciellt anpassade hallar för specifika kunder med stora behov. Anläggningen i Boden ligger i hjärtat av världens stabilaste elnät och erbjuder marknadsledande kommunikationstjänster.

Vi vill möta nya marknader tillsammans!

Maila Sara
Eller ring! 070-561 69 98

linkedin.com/in/saragrundström

Maila Fredrik
Eller ring! 070-544 77 49

linkedin.com/in/fredrikkallioniemi

 

MANGELBERGER CASE STUDY

Lägre kostnader och mindre miljöpåverkan för din data

Från sitt globala kontrollrum i Tyskland har Mangelberger revolutionerat energistyrningen för några av världens största varumärken som McDonalds, Aldi och Netto. En ny tekniklösning genererade större mängder data och det krävde ett nytt sätt att tänka för att hantera data på ett skalbart, kostnadseffektivt och miljövänligt sätt.  

LÄS HELA STORYN (engelska)

TPO CASE STUDY

Fjärrstyrning – Colocation som inte kostar hela världen

TPOs expertområde är att tillhandahålla “tillfällig” telekominfrastruktur under veckor eller flera år för festivaler eller andra utmanande miljöer. Stora infrastrukturprojekt som exempelvis Förbifart Stockholm kräver absolut stabilitet och 100% tillförlitlighet. 

LÄS HELA STORYN (engelska)

Vill du bli partner med Hydro66?

Vi letar samarbetspartners i Norden inom datalagning, high performance computing och hosting, vi ser fram emot ett samtal med dig!