Sveriges grönaste moln

4 Ghz CPU, 4GB RAM, 100GB SSD, 5000 GB Data, Public IPe.

TESTA GRATIS

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Fyll i formuläret för att börja en 14 dagars gratis testperiod * och börja bygga ditt eget moln.

*Inget kreditkort krävs.
  • Starta en VPS på mindre än 30 sekunder
  • GRATIS 24/7 personlig support
  • Datat stannar inom Sverige
  • Senaste och bästa hårdvaran
  • Helt anpassningsbar CPU RAM-lagring och bandbredd
  • Ingen leverantörslåsning eller dolda kostnader
  • Betala endast för det du använder – minimum 5 minuter upp till 3 års åtaganden
  • 100% lokal förnybar vattenkraft

Svenska utvecklare väljer Sveriges grönaste moln

Anders Segerström, CEO iZafe Group.

Anders Segerström, VD iZafe Group

”Vi är glada att vi upptäckte H66cloud. Det är en snabb och flexibel tjänst. Möjligheten att få live-support dygnet runt är till stor hjälp om man har några frågor. Vi rekommenderar H66cloud som ett EU-molnalternativ.”

Isabel Ghourchian, SysDev Zenon

“Mycket bra prestanda och pris med en trevlig och snabb 24/7 live support som gör det enkelt att hantera tjänsten. Möjligheten att lägga till fler resurser baserat utifrån våra behov gör H66cloud till ett utmärkt val för oss att använda för olika typer av applikationer.”

Börja lokalt, skala globalt

.

Implementera Globalt

Välj mellan 15 globala platser i EU, Mellanöstern, Fjärran Östern, Nordamerika och Australien för den bästa kombinationen av datasuveränitet och prestanda för slutanvändare.

Dina uppgifter förblir dina

H66cloud är strukturerat för att endast omfattas av svenska datalagar och är GDPR-kompatibla. Väljer man en annan av våra platser så gäller lagarna i det landet. Enkelt och transparent.

 

Vilken app , OS och belastning som helt

Helt Anpassningsbar

Skapa den exakta kombinationen av CPU, RAM, lagring och bandbredd du behöver. Resurser buntas aldrig ihop – inga fler kompromisser med färdiga paketeringar. Man kan också snabbt ändra konfigurering från en dag till en annan.

Hög Prestanda

Dina arbetsbelastningar drivs av HP: s senaste generationens hårdvara inklusive NVMe ™ SSD och körs på HPE 10GbE-nätverksinfrastruktur.

Inte låst vid en leverantör

Utveckla appar utan att riskera att fastna i oförutsägbara avtal. Flytta data på (och av) plattformen utan att behöva betala avgifter.

Kör dina appar
omodifierad

Ingen mer omarbetning. Kör alla x86-operativsystem eller applikationer. Använd vårt live migreringsverktyg för att flytta alla dina appar till molnet.

Fördelar med H66cloud

Molnplatform med hög prestanda och GPU-alternativ, inget underhåll. 100% garanterad driftstid med SLA. Inga instegskostnader eller bindningstider. Du bestämmer själv om du betalar i steg om 5 minuter och endast för det du kör, eller om ni vill titta på längre avtal med oss. Teknisk support i realtid dygnet runt när du behöver en hjälpande hand.

100% SLA

100% tillgänglighet av virtuella servrar och nätverk som säkerhetskopieras av strikt SLA

Kör appar omodifierade

Utveckla appar utan att  låsas fast vid molnleverantörsverktyg.

Riktig pay-as you use

CPU, RAM, lagring och bandbredd buntas inte ihop. Du betalar för det du använder, det gör det lätt att planera, vi har inte heller några otydliga instegskostnader eller bindningstider.

 

 

ISO Certifierad Molnlösning

H66cloud uppfyller ISO 27001, 270017 och 20018 krav för säkerhet och dataskydd. Svenskt datacenter certifierat enligt ISO 27001

Extremt lågt CO2 avtryck

Datacentret använder 100% lokal vattenkraft som elförsörjning och har vunnit pris för den effektiva designen.

Global Molnleverantör

Välj mellan 14 globala platser i EU, Mellanöstern, Fjärran Östern, USA och Australien för den bästa kombinationen av datasuveränitet och slutanvändares prestanda.

Ni får en välkomstbonus för att komma igång!

Varje kund som spenderar 10 € eller mer per månad får:

✓ 1 GB RAM-minne
✓ 50 GB NVMe ™ SSD
✓ 5000 GB utgående dataöverföring på oss
✓ Obegränsad inkommande data
✓ Gratis överföringar inom noden. Evigt.

KOM IGÅNG GRATIS

Säkerhet

H66cloud-plattformen är ISO 27001-certifierad och PCI-DSS-kompatibel. Våra molnplattformsplatser täcks av ett antal certifieringar som ISO 27001, ISO 9001 och PCI / DSS-efterlevnad. Vi kan tillhandahålla en lista över certifieringar på begäran. H66cloud omfattas endast av svensk lagstiftning så ni med säkerhet vet att ni är compliant mot både GDPR och CloudACT.

Redo att komma igång?

Fyll i formuläret högst upp på den här sidan så kommer du igång på nolltid!

 

Vanliga frågor

Hur registrerar jag mig för en gratis provperiod?

Om du är berättigad startar din kostnadsfria provperiod när du registrerar dig för H66cloud. Du behöver en giltig e-postadress och ett mobilnummer så att vi kan verifiera din identitet, men du kommer inte att debiteras eller faktureras under din kostnadsfria provperiod.

Vem är berättigad till en gratis provperiod?

Nya kunder till H66cloud är berättigade. Du är berättigad om du aldrig har varit en betalande kund hos H66cloud och inte tidigare har registrerat dig för en gratis provperiod.

Vad kan jag göra med de kostnadsfria testresurserna?

Du kan använda den kostnadsfria testversionen för alla infrastrukturtjänster som tillhandahålls av H66cloud, till exempel alla beräknings-, butiks- och nätverkstjänster som gör att du kan bygga ditt eget virtuella datacenter.

Vilka är användarvillkoren för den kostnadsfria provperioden?

Den kostnadsfria testversionen kräver att du godkänner H66cloud  Terms of Service

Finns det några begränsningar med den kostnadsfria provperioden?

Den kostnadsfria testperioden på 50 euro, 14 dagar, ger gratis kredit upp till 50 euro som måste användas inom 14 dagar.

Efter 14 dagar kommer alla aktiva infrastrukturtjänster som körs på ditt konto att debiteras enligt standardprissättningen, som beräknas på H66cloud website